vvi tonego 4 1 31VEENWOUDEN -  Met een doelpunt van Wesley Kool in de eerste helft  heeft VVI ook de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen Veenwouden weten te winnen. Op basis van strijdlust een verdiende overwinning maar het bleef spannende tot de laatste minuut.

Beide ploegen waren deze middag gewaagd aan elkaar van beide zijden waren er slordigheidjes, maar tot doelpunten leidde dit niet. VVI kreeg het eerste vat op de wedstrijd en met hard werken werd de ploeg van Dick Schuurman de betere. In de 27ste minuut was het Wesley Kool die de scoren openden en de 0-1 aantekende.

In de tweede helft werd VVI langzaam op eigen helft vastgezet  en het spel werd grimmiger. Vooral VVI-verdediger Tjisse Kerkstra moest het geregeld ontgelden. In de slotfase van de wedstrijd werd het spannend in Veenwouden maar VVI hield stand en met deze overwinning staat VVI samen met Marum  bovenaan in de tweede klasse.

Komende week speelt VVI thuis tegen Leeuwarder Zwaluwen, die met twee punten minder net onder de Idskenhuisters op de ranglijst staan

(Archieffoto: De Zakenman)