Menu

zoeken

THOR Reande 1 0 11LIPPENHUIZEN – Het is Renado niet gelukt om een  verdiend puntje mee naar huis te nemen. De Sint Nykster toonden op het kunstgrasveld zeker progressie. Het creëren en benutten van kansen wil niet echt lukken. Positief is ook de terugkomst van Giedo de Weerd die na ruim een jaar met een  vervelende knieblessure terug in de basis is.

Renado speelde met Auke Piet v.d. Hoek in het doel en van beide zijde was het voetbal zeker de moeite waard. Renado  was zeker niet de mindere en je zag al snel dat met de komst van Giedo de Weerd meer de diept opzocht.. Ook Ronald Boersma past zich steed beter aan op linker zijde.  Balverlies op het middenveld van de Sint Nykster en niet alert reageren van de verdediging  kwam THOR op voorsprong. Voetballend beleef het zeker prima maar het lukte maar niet om aanval in stelling te brengen. Daarbij was nr 11 van THOR Danny de Jong zeker debet aan . De Jong heerste in de verdediging en stond voortduring goed opgesteld.

 

Ook in de tweede helft was Renado die op zoek ging naar de gelijkmaker. Giedo de Weerd kreeg een aantal kansen maar miste na een jaar afwezigheid begrijpelijk de nog  scherpte al ging een kopbal op een diepte pass van Arjen Postma maar net naast. .  Aan de andere kant was het de in Sint Nyk en Langweer geen onbekende Jesse Bilstra die goed stond te keepen in het doel van THOR.  Aan de andere kant was het een katachtige reactie van Auke Piet v.d Hoek die een zekere 2-0 voorkwam. .

De ziekenboeg wordt zo langzamerhand iets minder. Rudi Postma heeft voorzichtig de looptraining hervat en ook Johan Potma staat weer in de startblokken.

Komende week wederom een uitwedstrijd voor de Sint Nyksters dan staat de voor Renado onbekende USV uit Nieuwleusen op het programma.

(Foto's: De Zakenman)

THOR Reande 1 0 9THOR Reande 1 0 18THOR Reande 1 0 22THOR Reande 1 0 27THOR Reande 1 0 40



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!