renado oldemarkt 0 4 6SINT NICOLAASGA -  Drie corners en één schot waren genoeg voor FC Oldemarkt om Renado met 0-4 te verslaan en hiermee de derde nederlaag op rij te bezorgen.

Renado en Oldemarkt waren in het begin redelijk in evenwicht. Het veldspel van de Sint Nyksters was stukken beter dan vorige week. Twee keer een onoplettendheid bij corners zette de roodbroeken binnen 30 minuten op een 0-2 achterstand. Bij de eerste corner sprong een Oldemarkt-speler hoog boven iedereen uit en kon ongehinderd in het doel koppen. Bij de andere corner was het ook een vrijstaande speler, die de bal in het doel kon schieten

De tweede helft was amper een minuut oud of Helder Oliveira Correia kreeg een dot van een kans maar hij miste. Uit de eerste beste tegenaanval van Oldemarkt kreeg ook nu de aanvaller alle ruimte. Een strak schot betekende de 0-3. Oldemarkt schakelde een tandje terug en gaf daarmee Renado de gelegenheid om iets terug te doen. Het waren de Renado-verdedigers die nog de grootste kansen kregen om te scoren. Zo werd een schot van invaller Tom Talsma prima gekeerde door de Oldemarktgoalie en de inzetten van de hard werkende Frits de Jong misten doel. De goal kwam er niet. Het vierde doelpunt van Oldemarkt werd in de laatste minuut gemaakt en ging wederom vooraf aan slecht verdedigend werk.

Met deze derde nederlaag staat Renado op de onderste plaats en moet ze het volgende week als rodelantaarndragen opnemen tegen THOR in Lippenhuizen.

renado oldemarkt 0 4 13renado oldemarkt 0 4 16renado oldemarkt 0 4 25renado oldemarkt 0 4 33renado oldemarkt 0 4 44