langweer houtigehage 8LANGWEER -  Langweer heeft in de eerste thuiswedstrijd een prima resultaat behaald tegen Houtigehage.  De mannen uit het watersportdorp wisten net als vorige week tegen Sc joure de  wedstrijd te winnen.

Al in de eerste minuut werd Langweer gewaarschuwd  toen  Houtigehage wist te scoren door onoplettendheid .  Het bleef oppassen de  tegenstander bleef gevaarlijk en Langweer keeper Eric Elzinga reageerde  prima op een inzet van de gasten   Na ruim een kwartier was het Aurelius Faber die  met een prachtig afstandsschot de gelijkmaker in de bovenhoek schoot . Langweer kwam beter in hun spel en creëerde een aantal kansen maar kwam niet tot scoren in de eerste helft.

In de tweede helft bleek al snel duidelijk dat Langweer deze middag geen genoegen wilde nemen met een gelijkspel.  De ploeg van Joop Braber  had duidelijk het betere van het spel  maar het duurde tot de 71ste minuut voordat dit in een doelpunt werd uitgedrukt.  De net ingevallen 17 jarige Hans Hoekstra die na een prima aanval Langweer op voorsprong schoot. Houtigehage probeerde  nog iets terug te doen maar tot echt gevaar leidde dit niet. Het was wederom Hans Hoekstra die na een voorzet  na een vrije trap prima werd aangespeeld door Herman Roffel de eindstand op 3 – 1 bracht

Komende week de uitwedstrijd tegen FFS.   ( Foto's: De Zakenman)

langweer houtigehage 1langweer houtigehage 5langweer houtigehage 6langweer houtigehage 7langweer houtigehage 12langweer houtigehage 13