Oldeholtpade renado 1 0 4OLDEHOLTPADE  - Renado heeft in de uitwedstrijd geen revanche kunnen maken tegen de  dikke nederlaag van vorige week tegen Mildam. Tegen het gepromoveerde Oldeholtpade werd met 1 – 0 verloren en blijven de Sint Nykster na twee wedstrijden puntloos.

Al tijdens de warming up werd duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden in de Stellingwerfen. Terwijl Oldeholtpade er scherp uitzag ging het bij Renado gezapig. De eerste helft begon dan ook precies zo.  Oldeholtpade scherp  en Renado  onrustig en afwachtend. Dit brak Renado al na tien minuten op toen slordig balverlies op het middenveld bracht Oldeholtpade in stelling die deze buitenkans dan ook dankbaar benutte.   Renado bleef in de eerste helft achter de feiten aanlopen en het was met name aan goed keeperswerk van Brún Bergsma te danken dat de achterstand niet groter werd.

In de tweede helft een scherper Renado dat meer naar voren durfde komen met een prima spelende Jurjen Kramer als laatste man die overzicht hield. Het was echter Oldeholtpade die de beste kansen kreeg  maar niet tot scoren kwam.  Renado  zocht naar de gelijkmaker het spel werd beter en kwam ook de strijd in het elftal  . Het lukte echter niet om echt gevaarlijk te worden voor het doel van Oldeholtpade al kwam er meer felheid in het spel met het inbrengen van Hennie  Steneker.

Volgende week spelen de Sint Nykster thuis  tegen Oldemarkt dat thuis Trinitas met 2 – 1 versloeg.  ( foto's: De Zakenman)

Oldeholtpade renado 1 0 2Oldeholtpade renado 1 0 3Oldeholtpade renado 1 0 5Oldeholtpade renado 1 0 7Opldholtpade renado 0 1 17Opldholtpade renado 0 1 32