vvi nijland 1 0 33IDSKENHUIZEN – VVI heeft ook de tweede  wedstrijd in de competitie winnend weten af te sluiten. Op de nieuwkomer in de 2e klasse Nijland werd moeizaam maar verdiende 1 – 0 overwinning behaald door een doelpunt in de tweede helft.

De ploeg  uit Idskenhuizen het moeilijk tegen een stug verdedigend Nijland dat rond de zestien een muur had opgebouwd waar VVI maar moeilijk vat op had. Het veldspel van de ploeg van Dick Schuurman was voetballend  de meerdere maar wist dit niet in doelpunten om te zetten.. Met de lange bal probeerde Nijland VVI te verrassen wat een aantal keren bijna lukte.

VVI probeerde ook in de tweede helft druk te zetten maar Nijland kwam niet echt in de problemen. Het was in de 52ste minuut toen  VVI een afgeslagen corner  de bal werd direct weer in het doelgebied schoot waar een alerte Tjisse Tjerkstra de bal in het doel werkte. Iedereen verwachte na de achterstand een aanvallender Nijland maar deze bleef met veel man achter de bal leunen op de verdediging. Uit een aantal corners kwamen nog wel een hachelijke momenten voor VVI maar de ballen gingen over en naast zodat VVI met een verdiende 1 – 0 overwinning  op zes punten kwam.

Komende week mag VVI in de uitwedstrijd tegen Marum  het prima begin van de seizoenstart voortzetten. Marum heeft net als VVI het maximale punten uit de eerste twee wedstrijden. Met een doelsaldo van 8 voor en 2 tegen.     ( Foto's: De Zakenman)

vvi nijland 1 0 7vvi nijland 1 0 15vvi nijland 1 0 17vvi nijland 1 0 23vvi nijland 1 0 36