Menu

zoeken

180927 Kantine VV HeerenveenSINT NICOLAASGA - Voetbalvereniging Renado had voor het vervolg van de districtsbekercompetitie clubs uit de vierde of vijfde klasse van het amateurvoetbal kunnen loten. Het wordt echter een uitduel tegen eersteklasser VV Heerenveen. De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) heeft de loting woensdag verricht. 

De bekeropponent uit het 'Friese Haagje' degradeerde vorig seizoen uit de hoofdklasse. In de eerste bekerronde werd gewonnen van tweedeklassers SC Joure (1-2) en Jubbega (1-8), de wedstrijd tegen eersteklasser Drachtster Boys ging met 0-5 verloren. Renado bereikte de volgende bekerronde door vijfdeklassers Blankham (1-0) en Langweer (2-7) en vierdeklasser VV Lemmer (1-2) over de knie te krijgen.

De bekerwedstrijd wordt in princpe op zondag 11 november gespeeld. Mocht er dan voor één van de beide partijen een competitiewedstrijd gepland staan of alsnog wordt vastgesteld, dan zal het duel worden verplaatst naar midweeks voorafgaande aan het weekend.

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!