VVI Jan FaberSURHUISTERVEEN -  Met een prima 1 - 2 overwinning van VVI op  het gepromoveerde 't Fean 58  is het elftal van Dick Schuurmans prima gestart in de competitie. Lang leek het dat de wedstrijd gelijk zou eindigen maar in de slot minuten was het VVI at aan het langste einde trok.

Beide ploegen waren geen onbekende voor elkaar 't gepromoveerde 't Fean heeft al eerder 2e klasse gespeeld . verdedigend zat het bij beide ploegen goed in elkaar.  zodat de wedstrijd zich vooral op het middenveld afspeelde.  In het begin van de wedstrijd een licht overwicht van de ploeg uit Surhuisterveen Het was 't Fean  die als eerst scoorde  toen de bal na een vrije trap in het doel verdween . VVI kwam gelukkig op gelijke hoogte toen een corner van Ronald de Jong via een hoofd van een 't Fean speler in het doel verdween.

VVI  nam  langzaam meer het initiatief  en creëerde zo licht overwicht.. Het duurde toto de 85 ste minuut toen Jan Faber in een scrimmage de bal in het net prikte en zo de volle winst mee naar huis kon nemen