Menu

zoeken

lemmer renado beker 1 2 24LEMMER - Met  de 1 – 2 overwinning in en tegen Lemmer verzekerde Renado zich voor de volgende bekerronde. Het werd in Lemmer overigens een barslecht duel waarbij de thuisploeg maar niet wilde voetballen en de Sint Nyksters zich daarin teveel lieten meeslepen.

Lemmer vond het nodig om twee man op Arjen Postma te zetten en probeerde hiermee het voetballen van de Sint Nykster formatie te ontregelen. Helder Corrreira Olivera was zondagmiddag geen schim van vorige week. Hij liet zich compleet uit de wedstrijd spelen door constant te reageren op het harde spel en liet zich daardoor verbaal meeslepen. Daar tegenover waren het Jaimy Carabain, Tjitte Werkman en Ronald Boersma die het hoofd koel hielden en Renado een overwicht bezorgden. In de eerste helft slechts één honderd procent kans. Een prima inzet van Frits de Jong ging via een Lemmer been naast. In de laatste minuten kwamen er nog twee kansen voor Lemmer die door Renado doelman Brun Bergsma prima werden gepareerd.

Het spel was na de pauze niet veel beter. Het antivoetbal van Lemmer bleef en Renado had daar geen afdoende antwoord op. Lemmer kwam echter op voorsprong door een afstandsschot dat in de bovenhoek van het doel in het net plofte. Het was Jens Talsma die uit een prima voorzet hoog boven iedereen uit koppend Renado op gelijke hoogte bracht. Het was tenslotte de beste speler van deze middag Jaimy Carabain die vanaf links de Lemmer doelman verraste en de bal in de uiterst hoek schoot. Renado kreeg hiermee zijn verdiende overwinning.

Renado is ongeslagen eerste geworden in de poule en gaat daarmee naar de volgende ronde.. Langweer speelde laatste bekerwedstrijd uit tegen Blankenham en kon na negentigminuten met één puntje huiswaarts. Het werd in Blankenham 1-1 en daarmee is Langweer uitgebekerd. VVI verloor zaterdag de derde bekerwedstrijd tegen IJVV en is met drie punten uit drie wedstrijden ook klaar.

 Komende week start de competitie. Renado ontvangt dan Mildam

(Foto's: De Zakenman)

lemmer renado beker 1 2 2lemmer renado beker 1 2 7lemmer renado beker 1 2 27lemmer renado beker 1 2 34lemmer renado beker 1 2 36

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!