Menu

28082016 Langweer renado 21LANGWEER / IDSKENHUIZEN - Vijfdeklasser VV Langweer en derdeklasser Renado treffen elkaar dit seizoen in de beker. Op 9 september staat de derby op het programma. Ook in 2016 werden de streekgenoten voor de beker aan elkaar gekoppeld. Op sportveld It Tsjillân was het een walk-over voor de Sint Nyksters, die met een 1-6 overwinning huiswaarts keerden. Ook de aanstaande bekerontmoeting vindt in Langweer plaats.

Vijfdeklasser Blankenham en vierdeklasser VV Lemmer zijn de andere tegenstanders in het bekertoernooi. Renado mag het trapt op zondag 2 september op eigen veld af tegen Blankenham, terwijl Langweer op dezelfde dag naar Lemmer afreist. Op zondag 16 september staat het treffen VV Lemmer - Renado op het programma. Langweer speelt dan de uitwedstrijd tegen Blankenham.

VVI uit Idskenhuizen staat voor een loodzware opgave. De oranjehemden zijn aan louter tweedeklassers gekoppeld. Op eigen veld wordt op 1 september om 17.00 uur afgetrapt tegen SC Emmeloord. Saillant detail, Emmeloord is de voormalige club van Dick Schuurman, de nieuwe trainer van VVI. Vanwege de contacten stond er op 11 september ook al een oefenwedstrijd tegen deze bekeropponent gepland. Een week later reizen de Idskenhuizers af naar Zwartsluis waar de plaatselijke DESZ als tegenstander wacht. De eerste ronde van het bekerprogramma eindigt met een wedstrijd tegen IJVV uit IJsselmuiden. 

(Archieffoto: 28 augustus 2016)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!