Menu

vvi familiedag 2018 8

IDSKENHUIZEN -  Tijdens de jaarlijks VVI familiedag is zaterdag afscheid genomen van  de trainers  van de eerste selectie. Na drie jaar VVI gaat André Semplonius komend seizoen naar Sneek en Johannes Kuperus doet een stapje terug. Voor het nieuwe seizoen neemt  Dick Schuurmans het stokje over van Semplonius. Naast het vertrouwde trainersduo werden ook diverse vrijwilligers die stoppen door de club in het zonnetje gezet.

Op het sportpark de Stripe werd het seizoen sportief afgesloten, voordat de vakanties beginnen. Voor het tweede elftal duurt het seizoen nog een weekje langer. Komende zaterdag is er nog een kans voor de Idskenhuisters om te promoveren

Zowel de jeugd als de senioren namen deel aan een mixtoernooi. Bij de senioren waren als teken van saamhorigheid veel gastspelers uit de buurtdorpen vertegenwoordigd.De finale bracht geen winnaar zodat en penaltyserie nodig was voor de eerste plaats.

Als laatste wapenfeit alvorens het feest kon losbarsten was er het kratje schieten. Er waren voor de spelers van de jeugd- en seniorenploegen prachtige prijzen te winnen door een kratje van de doellat te schieten. Bij de jeugd was het Corwin Boelsma die voortaan met een hoverboard naar huis kon. Rutger Portena won een prachtige Giant Mountainbike, die door een groep sponsoren beschikbaar werd gesteld.  

(Foto's: De Zakenman)

vvi familiedag 2018 5

vvi familiedag 2018 18

vvi familiedag 2018 28

vvi familiedag 2018 40

vvi familiedag 2018 45

vvi familiedag 2018 52

vvi familiedag 2018 55

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!