Menu

zoeken

180524 GroenLeven CupNIEUWEHORNE - VVI en Renado zullen op zaterdag 23 juni strijden om een oefenwedstrijd tegen de profs van SC Heerenveen tijdens de GroenLeven Cup op het sportcomplex in Nieuwehorne. Woensdagavond vond de loting plaats voor de tweede editie van het zeven-tegen-zeven-toernooi.

VVI uit Idskenhuizen is ingedeeld in de eerste poule, gesponsord door Veldstra Techniek uit Nieuwehorne. VV Drachten is groepshoofd. Daarnaast zullen de oranjehemden de degens kruisen met UDIROS uit Nieuwehorne, Sport Vereent uit Oldeberkoop en VV Heeg. 

Renado uit Sint Nicolaasga zit in de vierde poule (Installatiebedrijf Hoekstra). Harkema Opeinde kwam als eerste uit de bus. Ook VV Delfstrahuizen, DWP uit Sintjohannesga en ONT uit Drachten zullen de tegenstanders zijn. 

Het zeven-tegen-zeven-voetbaltoernooi in Nieuwehorne wordt gezien als een toetje aan het einde van het voetbalseizoen. Twintig amateurteams uit de tweede tot en met de vijfde klasse gaan de strijd met elkaar aan. De winnaar verzekert zich van een oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen op het eigen complex in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020.

Het initiatief is door de UDIROS samen met hoofdsponsor GroenLeven en SC Heerenveen genomen. Met het toernooi wordt een kleine stap gezet in het streven van de profclub naar meer binding met de amateurclubs in de regio. De organisatie wordt opgepakt door de voetballende leden van de voetbalclub uit Nieuwehorne.

(Foto: GroenLeven Cup)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!