Menu

zoeken

1 kpj beachvolleybal 2018 13SINT NICOLAASGA - Organisitorisch was het top, de weersomstandigheden waren perfect, de publieke belangstelling groot en er stond een groot aantal teams in de zandbak. Kortom, het beachvolleybaltoernooi van 2018 van de KPJ was groot succes.

Het toernooi dat al jaren op eerste pinksterdag wordt georganiseerd, krijgt steeds meer bekendheid. Het zijn al lang niet meer alleen KPJ-leden, die naar het parkeerrterrein van het Zalencentrum komen. Opvallende deelnemers waren dit jaar het team uit Sloten, dat verkleedt als stadswachters hun balletjes sloegen. Verder waren er vrolijk uitgedoste teams in passende outfits. Een luidruchtig en fanatiek Renado 2 had zo zijn eigen fanclub langs de lijn. Diverse spelers van VVI lieten zien dat zij ook het volleybal beheersen.

Het toernooi wordt zondagavond afgesloten met een feestavond in het Zalencentrum waarbij ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

(Foto's De Zakenman)

ozio_gallery_nano



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!