Menu

SNVV BURGUM 3 1 1SINT NICOLAASGA – SNVV geniet nog na van de promotie van het eerste damesteam naar de derde divisie, die eind april werd afgedwongen. Voor coach Ron Durge is de focus inmiddels op de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gericht. De ploeg is namelijk op zoek naar versterkingen.

,,In principe blijft de ploeg ongewijzigd en komt Moniek Sikkes vanuit dames 2 het team versterken”, legt Durge uit, ,,Echter, door twee zwangerschappen en evenzoveel buitenlandse stages is de ploeg op zoek naar versterkingen.”

De Sint Nykster damesploeg traint momenteel door. Na een vakantieperiode van zes weken zal op maandag 21 augustus de echte voorbereiding beginnen. ,,Omdat de ploeg speelsters herbergt die op meerdere posities uit de voeten kunnen, staat we voor alle aanwas open. Belangrijkste is dat de nieuwe mensen het derde divisie niveau aan kunnen en zin hebben in deze uitdaging bij dit fanatieke en gezellige team.”

Interesse? Neem contact op met de trainer/coach, Ron Durge. of (06) 20 25 18 61. Een afspraak voor een proeftraining is zo gemaakt!Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!