Menu

zoeken

vvi veenwouden 0 0 31IDSKENHUIZEN – Met een doelpuntloos gelijkspel tegen Veenwouden heeft VVI met nog vier wedstrijden zich in de middenmoot van de tweede klasse I weten te spelen. Op het zonnige sportpark werd het geen beste wedstrijd tegen Veenwouden, dat de punten hard nodig heeft om nacompetitie te ontlopen.

Het werd in Idskenhuizen een wedstrijd die eigenlijk ook geen winnaar verdiende. VVI ging te slordig met de kansen omen de Idskenhuisters stuitten maar al te vaak op de prima Veenwouden keeper Conraad van der Mark. Veenwouden kon daarentegen ook geen vuist maken. De kansen waren dan ook op één hand te tellen, waarbij de defensie met Jitze Lindeboom als laatste man en keeper Marnix Zandstra geen problemen kenden

Komende dinsdagavond reist VVI naar Broekster Boys. Die tegenstander is nog volop in de race is voor het kampioenschap. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen CVVO uit Lemmer op het programma.

(Foto's: De Zakenman)

vvi veenwouden 0 0 7

vvi veenwouden 0 0 11

vvi veenwouden 0 0 15

vvi veenwouden 0 0 19

vvi veenwouden 0 0 24

vvi veenwouden 0 0 36 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!