vvi hallum 2 0 35IDSKENHUIZEN – Een hardwerkend VVI heeft zaterdagmiddag een 2 – 0 overwinning behaald op Wykels Hallum. Beide doelpunten werden in de tweede helft gemaakt en kwamen op naam van Daniel Kleiterp.

Het spel ging in de eerste helft gelijk op  met voor beide teams een aantal kansen. Het was duidelijk dat beide ploegen vochten voor een overwinning om zo los te komen van de onderste drie plaatsen. VVI kreeg in de laatste minuut nog een goede kans om op voorsprong de rust in te gaan maar Daniel Kleiterp schoot de bal naast.

Hallum kwam het strijdvaardigst uit de kleedkamer en zocht vol de aanval.  Maar stuitte veelvuldig op de uitstekend keepend VVI doelman. Na een twintig minuten was het initiatief weer voor VVI die met snelle uitvallen een constante dreiging waren voor Wykels Hallum. Eerst was het Jan Faber die uit een snelle aanval op de doelman stuitte. Even later  tot tweemaal toe een enorme kans voor VVI maar de bal werd uit het doel gewerkt. De bal belande voor de voeten van Tobias Draaisma die met en bal op maat Daniel Kleiterp bereikte die met een prachtige kopbal VVI op een voorsprong zette. Hallum zocht nadrukkelijk naar de gelijkmaker maar met snelle aanvallen waren de beste kansen voor de Idskenhuisters. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd nog een enorme kans voor VVI toen de razend snelle Johannes Lindeboom met een prachtige actie langs de lijn de bal voor kreeg die maar net werd gemist. In de laatste seconde van de wedstrijd werd het  nog 2 – 0 voor VVI toen twee man op de Hallum keeper  afstormden en Daniel Kleiterp met de punt van de schoen de bal in het net werkte.

Met deze overwinning heeft VVI, met nog zes wedstrijden te gaan, alles zelf in de hand te beginnen volgend week weer tegen Wykels Hallum maar dan in de uitwedstrijd.   ( foto's: De Zakenman)

vvi hallum 2 0 5vvi hallum 2 0 12vvi hallum 2 0 30vvi hallum 2 0 33vvi hallum 2 0 42