Menu

 

 

snvv reva 3 1 5SINT NICOLAASGA -  De dames van SNVV hebben ook de laatste thuiswedstrijd van de competitie winnend weten af te sluiten. Met 3 – 1 werden de Reva dames uit Gorredijk verslagen. Koploper Bolsward  is door SNVV niet meer te achterhalen en de Sint Nyksters kunnen zich op gaan maken voor de nacompetitie.

Bij aanvang van de wedstrijd hadden de Sint Nykster geen enkele last van de vrijdag de dertiende. Met  aanvallen uit het boekje werd het bijna een perfecte eerste set. Het op de vierde plaatst staande Reva hield echter goed stand maar hadden geen afdoende antwoordt op de aanvallen van de Sint Nykster dames.

Reva nam in de tweede set als snel een kleine voorsprong die ze niet meer uithanden gaven . Met de setstand van 22 – 25 ging de set naar de dames uit Gorredijk.

De derde set weer een geconcentreerd SNVV dat net als in de eerste set met splijtende passes Reva verrasten. Na een aantal foutieve opslagen werden de emoties even te veel voor Houkje de Lange. Nadat ze was bekomen had zij het enige juiste antwoord door aan vijftal prachtige punten te scoren en SNVV op sleeptouw te nemen naar een prachtige setwinst van 25 – 9

De laatste set was een kopie van de eerste met een setstand van 25 – 17 werd het de afsluiting van een prachtige volleybalavond.

Met nog één uitwedstrijd te gaan tegen koploper Bolsward staat SNVV stevig op de tweede plaats met 86 punten en een imposante score van 69 sets voor en maar 17 tegen.  In de 21 wedstrijden scoorden de dames 2058 punten voor en kregen er 1486 punten tegen

(foto's: De Zakenman)

snvv reva 3 1 8snvv reva 3 1 21snvv reva 3 1 27snvv reva 3 1 29snvv reva 3 1 30snvv reva 3 1 33snvv reva 3 1 41

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!