Menu

170515 Langweer DeinumTERWISPEL - Met het meest minimale verschil heeft VV Langweer zondagmiddag de wedstrijd tegen Wispolia uit Terwispel gewonnen. Na negentig minuten was één doelpunt van Edwin Drost voldoende om de drie punten veilig te stellen.

Gezien het verschil op de ranglijst hebben de roodhemden uit het watersportdorp het veel te spannend gemaakt. Wispolia is met zes punten rode lantaarndrager in de vijfde klasse B, terwijl Langweer met een vijfde plek nog zicht heeft op de plekken die aan het einde van het seizoen recht geven aan het spelen van promotiewedstrijden. Met de ruime doordeweekse overwinning op Flamingo (7-2) ging de ploeg van trainer Joop Braber met veel vertrouwen richting Terwispel.

Achteraf moet Langweer de wedstrijd snel vergeten en zich richten op de uitwedstrijd van aankomende zondag tegen Langezwaag, opnieuw een laagvlieger. Goede nieuws is dat er weer drie punten aan het totaal zijn bijgeschreven. De roodhemden houden daardoor zicht op nummer vier Joure dat vier punten meer heeft, maar ook drie wedstrijden meer heeft gespeeld. Nummer drie Deinum heeft elf punten meer dan Langweer, maar heeft maar liefst vijf wedstrijden meer gespeeld. Naast belager Tijnje heeft evenveel wedstrijden en twee punten minder. Omdat dat elftal afgelopen zondag ook won, blijft dat verschil gelijk. 

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!