snvv akkrum 4 0 11

SINT NICOLAASGA – Met een prima wedstrijd heeft SNVV in de eigen thuishal een prima overwinning behaald op AVC '69 uit Akkrum.  Met de setstanden 25 – 12  25 – 9 25- 17 en nogmaals 25 – 17 hebben ze het maximale aantal punten kunnen bijschrijven in de strijd met koploper Bolsward. Met de overwinning  op zak vertrok het team op de fiets naar Brêgepop voor een tegenprestatie van de mede-sponsor van het tenue.

Langs de lijn stond een ontspannen coach Ron Durge, die zijn team een goede wedstrijd zag spelen. De Sint Nyksters speelden geconcentreerd. Zonder al te veel problemen was er al snel een ruime eerste setwinst. De tweede set was wel de beste van de avond. Met vloeiende aanvallengaf SNVV tegenstander AVC '69 geen kans. De Akkrumers moesten met negen punten genoegen moesten nemen.

In de derde en vierde set werd SNVV iets slordiger en bleef AVC '69 lang in het spoor van de Sint Nyksters. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd tegen OTIB, die met 3 - 2 werd verloren, kon SNNV het tij keren. Beide sets werden in het voordeel van SNVV beslist, zodat er vijf punten konden worden bijgeschreven.

Met nog twee wedstrijden te gaan blijft het ontzettend spannend. Komende vrijdag komt REVA op bezoek, waarna zaterdagmiddag  21 april wellicht de alles beslissende wedstrijd tegen koploper Bolsward volgt.

snvv akkrum 4 0 14snvv akkrum 4 0 17snvv akkrum 4 0 30snvv akkrum 4 0 33snvv akkrum 4 0 43