jubbega renado 3 0 22JUBBEGA – Een strijdlustig Renado is er niet in geslaagd om het Jubbega zondagmiddag echt moeilijk te maken. In deze wedstrijd werd weer eens pijnlijk duidelijk dat het door blessures geplaagde ploeg uit Sint Nyk op alle linies net te kort komt tegen ploegen die de kopposities innemen in de derde klasse.

In de eerste helft speelde Renado een prima partij tegen Jubbega. Het team was net als vorige week , tegen DIO Oosterwolde scherp en strijdlustig. Lange tijd was de ploeg zelf gelijkwaardig en creëerde een aantal prima kansen. Aan de andere kant was het Renado doelman Brun Bergsma die een puike partij stond te keepen.

In de derde minuut van de tweede helft kwam Rudi Postma een teenlengte te kort om een vrijetrap van Arjen Postma in het doel te werken. Bal verlies op het middenveld in de 53ste minuut leidde  tot de 1 -0 voor Jubbega . Nog geen minuut later liet Oebele Schokker van Jubbega zijn klasse zien door een goed aangespeelde bal achter Brun Bergsma te schieten en zijn tweede doelpunt te scoren.  Het werd nog 3 – 0 toen de topscoorder van Jubbega en de derde klasse, Kevin dan de Belt,   op snelheid de Renado defensie omspeelde.

De concurrenten  Wijster – Mildam en Udiros van Renado wisten deze middag ook geen punten te vergaren zodat het spannend blijft in de onderste regionen van de derde klasse D.

(Foto's: De Zakenman)

jubbega renado 3 0 22jubbega renado 3 0 26jubbega renado 3 0 28jubbega renado 3 0 44