vvi joure 1 2 9

IDSKENHUIZEN  - VVI heeft de derby tegen SC Joure met 1 – 2 verloren. Het  talrijke publiek langs de lijn van beide ploegen hadden  zich al verzoend met een puntendeling toen  Joure nog in de laatste minuten scoorde en de volle winst wist te pakken.

De wedstrijd was nog maar net aan de gang of Joure stond al op voorsprong. VVI speelde zich knap terug in de wedstrijd en in de 25 ste minuut scoorde Hans Neuenschwander de terechte gelijkmaker voor de thuisclub.

Joure liet ook in de tweede helft niet zien dat zij bij de top van de van de 2e klasse behoorde. VVI gaf meer dan goed partij aan de Jousters en had in de tweede helft ook de meeste kansen. Zo was er van de 18e tot de 25ste minuut een ware stormloop op het doel van Joure. Het leukte VVI maar niet om het overwicht in doelpunten om te zetten. Joure kreeg hiena ook een aantal kansen maar de VVI defensie hield knap stand.  In de 88ste minuut profiteerde Joure van de ruimte aan de zijkant en een prima voorzet belande via het hoofd van een Joure speler in het doel die hiermee de volle winst mee naar joure wist te nemen.

Dinsdagavond 10 april neemt VVI het thuis op tegen Stiens. De wedstrijd begint om 18.30 uur.