Menu

zoeken

skelerles 2018 3

Een aantal vrijwilligers van de schaatstrainingsclub STD verzorgt ook dit jaar weer een zestal gratis skeelertrainingen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente de Fryske Marren. Al enkele jaren wordt dit met groot succes gedaan en krijgt ook dit jaar een vervolg   op de skeelerbaan in Sint Nyk.

De gratis lessen worden dit jaar op de dinsdagmiddag georganiseerd en starten alle dagen om half vier op het sportpark  It Skarlân.  De lessen duren een uur en zijn om half vijf afgelopen. Dit jaar worden  er les gegeven op 10 – 17 en 24 april en 1 en 8 mei. Als reserve datum is voor 15 mei gekozen mocht er door omstandigheden er een les uitvallen.

De lessen worden ook dit jaar gecoördineerd door Douwe Sikkes en Egbert de Jong. Zij worden bijgestaan door een aantal trainers of trainsters van STD.  ,.De ervaring leert dat de kinderen spelenderwijs heel veel opsteken van de lessen. We zien veel kinderen later terug op de baan of bij STD", aldus een enthousiaste Egbert de Jong.

Opgeven voor de gratis skeelerlessen kan telefonisch bij Douwe Sikkes 0513 - 431068 of Egbert de Jong 0513 - 431958. Mailen kan ook of

Bij deelname aan de lessen zijn helm, knie, elleboog en handbeschermers verplicht.

(foto's: archief de Zakenman)

skelerles 2018 3skelerles 2018 3skelerles 2018 3

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!