Menu

zoeken

161104 VV Langweer neutraalBOORNBERGUM - VV Langweer heeft zondag verrassend Boornbergum, de nummer twee in de vijfde klasse B, op de knieën gekregen. Met het meest minimale verschil werd de overwinning binnengesleept.

De uiteindelijke eindstand kwam in Boornbergum al razendsnel op het scorebord. Een aanval met Piet van der Weij en Sander Drost leek aanvankelijk in de verdediging te smoren. De bal belandde echter voor de voeten van Pieter Marten Brinksma, die beheerst afrondde. Vervolgens kregen beide ploegen de nodige kansen om te scoren en bij elkaar opgeteld was Langweer zelfs de meest gevaarlijke elftal in de eerste helft. De stand bleef echter 0-1 bij het rustsignaal.

Boornbergum voerde de druk op en kreeg een uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te maken. De scheidsrechter kende namelijk een strafschop toe na een overtreding van Renee Feenstra. De aanvaller van de Boornbergum schoot echter over. Aan beide kanten ontstonden vervolgens kansen, maar gescoord werd er niet. 

Aankomende zondag neemt Langweer, op dit moment de nummer vijf in de competitie, het thuis op tegen nummer zes Tijnje.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!