Menu

zoeken

180309 Open dag TennisSINT NICOLAASGA - Tennisvereniging De Greensetters uit Sint Nicolaasga organiseert op zaterdag 24 maart een open dag om iedereen kennis te laten maken met de tweede sport van ons land. Op een laagdrempelige manier kunnen geïnteresseerden proberen een balletje te slaan.

De leden van de club worden op deze wijze in de gelegenheid gesteld om de liefde voor het tennis te delen met bekenden. Bedoeling is bovendien om niet-leden in de gelegenheid te stellen om op een leuke en gezellige manier kennis te maken met de tennissport en De Greensetters. 

Een tennistrainer is aanwezig. Hij heeft ook tennisrackets, - ballen en ander materiaal mee. Alleen sportkleding is voldoende. De bestuursleden van TV De Greensetters lopen op het terrein rond om vragen te beantwoorden of informatie te verstekken. De open dag is van 14.00 tot 16.00 uur aan de Noed 2a. 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!