Menu

180303 Wedstrijden ijsclub Trijega priksleeenSCHARSTERBRUG – IJsclub Trijega uit Scharsterbrug kon voor het eerst in vijf jaar activiteiten organiseren op haar ijsbaan in het dorp. Vanwege de open ligging moest daar wel tot zaterdag op worden gewacht.

De jeugd kwam met een ledenestafette als eerste aan bod. Zeven trio’s deden hier aan mee. Dennis de Jong, Ninthe Jager en Thomas Pieterse gingen er met de eerste prijs vandoor.

Voor de dorpsbewoners vanaf 12 jaar werd er een priksleewedstrijd georganiseerd. Met 22 heren en 12 dames was dit een groot succes, alhoewel de deelnemers door de wind wel grote moeite hadden om hun sleetjes binnen de wedstrijdbaan te houden. Bij de dames ging de eindstrijd tussen moeder Monique en dochter Rikst Fekken. De jongste won uiteindelijk. Bij het grote deelnemersveld bij de mannen was Pieter Tolhoek de snelste, voor Rudy Postma en Barteld Minnesma.

(Foto's: Bart van der Wal)

180303 Wedstrijden ijsclub Trijega prijswinnaarsHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!