Menu

180218 biljart toernooi 51SINT NICOLAASGA - Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga was het afgelopen weekend het decor voor een gecombineerd biljarttoernooi. Drie dagen lang werd er een driebanden- en libre-toernooi georganiseerd, waarvoor zich 74 deelnemers hadden ingeschreven.

De spanning was zondagmiddag rond vier uur snijden, toen de halve finale werd gespeeld. Bij het libre-toernooi ging die strijd tussen Bea Thibaudier, de enige dame die zich in de finale ronde had gespeeld, en Hylke Stoeten. Op de ander tafel stonden de Sint Nyksters Tjipke van der Kamp en Stefan Absen tegenover elkaar. Uiteindelijk wisten Van der Kamp en Bea Thibaudier zich te plaatsen. 

Bij het driebanden was het ook spannend, Wilco Kuipers verloor maar net van Anne de Jager uit Uitwelingerga. Plaatselijke favoriet Roelof Lolkema kwam net te kort tegen Bernardus van Stralen uit Sintjohannesga

Bij het libre was het Tjipke van der Kamp die kampioensbeker in ontvangst mocht nemen en Bernardus van Stralen werd de kampioen bij het driebanden toernooi.

(Foto's: De Zakenman)

180218 biljart toernooi 13

180218 biljart toernooi 36

180218 biljart toernooi 61

180218 biljart toernooi 20

180218 biljart toernooi 64Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!