Menu

 

snvv vc sneek 4 0 21SINT NICOLAASGA – Met een prachtige 4 – 0 overwinning op VC Sneek heeft SNVV  voor de zesde keer op rij het maximale aantal punten weten te behalen. Met de set standen van  25 – 13 25 – 14 25 - 17 en 25 – 5 waren de Sint Nykster te sterk voor de Snekers.

SNVV begon geconcentreerd aan de wedstrijd en hield dit gedurende de vier set ook stevfig  vast. Hierdoor werd het voor de het team van Ron Durge een prima wedstrijd waar met prachtige rally’s  die de volleybal dames van Sneek  in de verdediging werd gedrukt. Vanaf de zijkant maakte Aurelia de Jong  prachtige punten en Marise Agricola wist een aantal keren de bal  achter de verdediging te plaatsen.

De overwinning was een prima team prestatie waarbij Moniek Sikkes de plaats innam van de afwezige Magreet Nota.Ook de dames van het tweede,Marije Lolkema  en  Frida Bouma, draaiden volop mee en tonen aan dat zij dit niveau aankunnen.

Waarbij  vorig seizoen de spanning vaak toesloeg oogt het team nu ontspannend  mede daardoor staat SNVV stevig op de tweede plaats . Op papier staat de ploeg op gelijke hoogte met koploper Bolsward maar die hebben morgen de thuiswedstrijd tegen VC058 tegoed.     (Foto's: De Zakenman)

snvv vc sneek 4 0 15

snvv vc sneek 4 0 30

snvv vc sneek 4 0 39

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!