Menu

180207 LVVO Dames 3LANGWEER – De dames van het derde team van volleybalvereniging LVVO uit Langweer zijn naarstig op zoek naar nieuwe teamgenoten. Door blessures dreigen zij namelijk het laatste deel van het seizoen niet af te kunnen maken. En dat terwijl het hun momenteel voor de wind gaat.

LVVO D3 heeft nog ongeveer tien wedstrijden op het programma. Tot dusver heeft het team een mooie derde plek weten te bemachtigen, met uitzicht op een nog beter resultaat aan het einde van het seizoen. Daarom willen zij graag door en schakelen ze alle mogelijke middelen in, in de zoektocht naar teamgenoten.

De dames trainen iedere dinsdagavond en spelen de wedstrijden op vrijdagavond. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend drie keer meetrainen en een wedstrijdje meepakken. ,,In ons team draait het naar volleybal om gezelligheid. De borrel na de tijd met een bittergarnituur is net zo belangrijk. En zo nu een dan een teamuitje”, geeft Martsen Bles ook namens haar teamgenoten in hun oproep aan.

Geïnteresseerde dames kunnen een mailtje sturen naar en aankomende dinsdag al meetrainen.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!