Menu

zoeken

snvv oeverzwaluwen 4 0 21FEANWÂLDEN - Voor de derde keer deze week hebben de volleybal dames van SNVV de volle winst weten te bemachtigen. Donderdagavond werd DFS uit Feanwâlden met 0 - 4 verslagen Setstanden waren 11 - 25, 14 - 25, 21 - 25 en 23 - 25.

SNVV werd ook nu, net als in de wedstrijd tegen Oeverzwaluwen, aangevuld met Frida Bouma en Marije Lolkema van dames 2. De Sint Nykster dames lieten er geen gras over groeien en gingen voortvarend van start. Het team speelde prima volleybal en wonnen de eerst twee set zonder al teveel moeilijkheden.

De thuisploeg kwam in de derde en vierde set echter sterk terug en kwam in de derde set kwam de ploeg van coach Ron Durge op een 12 - 7 achterstand. SNVV herpakte zich echter en won de set met 21 - 25. De spanning werd in de vierde set nog groter. SNVV bleef er echter in geloven pakte de laatste set met 23 - 25 en won zo voor de derde keer op rij de volle winst en hierdoor de vijf punten. Er zijn nog zes duels te gaan dus volop spanning in de promotieklasse .

De Sint Nyksters zijn koploper Bolsward op twee punten genaderd. Bolsward heeft echter wel één wedstrijd minder gespeeld maar met één misstapje  kan SNVV zo de koploper worden in de promotieklasse. Aan coach Ron Durge de taak om de dames scherp te houden en de prima prestaties vast te houden.

Vrijdag 26 januari spelen de dames tegen nummer vijf van de ranglijst VC058 in de eigen thuishal. De wedstrijd begint om 21.00 uur



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!