Menu

zoeken

14 01 renado bezoek Johan 7MARBELLA - Na de intensieve training van zaterdag werd zondag even gas terug genomen. Na een lichte training op het strand stond 's middags een bezoek aan het nieuwe huis van Johan en Nynke Postma aan de Spaanse kust op het programma.

Het weer nodigde niet echt uit voor een training gedurende de ochtend en een groot deel van de middag regende het in Marabella. Terwijl een deel van de supporters een stevige ochtendwandeling, ontbeet de rest gezamenlijk. De selectie ging vervolgens naar het strand voor een lichte training. Ondanks de regen was bijna de gehele groep en begeleiding aanwezig. Slechts een tweetal had nog zoveel spierpijn van de zaterdagtraining, dat die vrijaf kreeg van de trainer.

De complete groep van veertig man werd in de loop van de middag gastvrij ontvangen in het huis van de Postma's en konden zij de woning bezichtigen. Hierna werd er in Marbella nog een bezoek aan de haven gebracht en gezamenlijk een borrel gedronken. De dag werd afgesloten met een bezoek aan de pizzaria.

De vooruitzichten voor morgen zijn prima. Ook maandag wordt nog op het strand getraind waarna in de loop van de middag de terugreis wordt aanvaard. Rond middernacht wordt de groep weer in Sint Nyk verwacht.

14 01 renado bezoek Johan 1

14 01 renado bezoek Johan 2

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!