Menu

zoeken

180114 Snertloop startIDSKENHUIZEN -  René Schaap uit Lemmer heeft in een tijd van 36:51 zijn titel bij de Snertloop van VVI in Idskenhuizen met succes verdedigd. Over tien kilometer was hij een minuut sneller dan de nummer twee Maurits Flapper uit Sondel. Tjitte op de Hoek uit Tjerkgaast won de wedstrijd over vijf kilometer in een indrukwekkende tijd van 19:05 waar hij de nummer twee ruim vier minuten voorbleef.

De vrijwilligers van de voetbalvereniging hadden een loop van tien en vijf kilometer georganiseerd. Voor de jeugd was er een hardloopwedstrijd van 2,5 kilometer. Ook was er een wandeltocht van ruim tien kilometer in de omgeving van Idskenhuizen. In totaal waren er 106 enthousiaste deelnemers. Na afloop was er een kopje snert of een brood knakworst voor de lopers. Ook kregen zij een stappenteller.

Bij de tien kilometer was Liesbeth Hiddema (twaalfde in de uitslag) de beste dame. Op de vijf kilometer was die eer voor Ellen de Lange uit Snelrewaard. Inez de Boer won de wedstrijd bij de jeugd. 

(Foto's: De Zakenman)

180114 Snertloop voorsprong

180114 Snertloop Idskenhuizen

180114 Snertloop jeugd

180114 Snertloop inschrijving



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!