Menu

zoeken

13 01 renado 23MARBELLA - Ook de derde dag van het vijfdaags trainingskamp van Renado is in alle opzichten geslaagd. De selectie kreeg deze dag een stevig training voor de kiezen. De supporters vermaakten zich prima met een stevige wandeling langs het strand naar de nieuwe woning van sponsor Johan  en Nynke Postma.

De dag begon al vroeg voor de groep. Frits de Jong, die vandaag 18 jaar is geworden, werd uitbundig gefeliciteerd en bij ontbijt ging het gesprek nog over de voetbalquiz van vorige avond  welke voor Renado werd gewonnen door het team met Rudi Postma, Rick van Veen, Auke Piet van der Hoek en Harry Nota.

Na het ontbijt vertrok de selectie naar het trainingscomplex waar de trainers  trio Jan de Wolff, Johannes Kuperus en keeperstrainer Tjalling Brandsma een pittige training had voorbereid. Na anderhalf uur werd de druk iets minder en na een partijtje werd de kleedgelegenheid opgezocht.  Nadat de groep met de bus was afgeleverd bij het hotel ging de complete groep van spelers en supporters naar  het Marbella Futbol Club Stadion waar de wedstrijd Feyenoord - Luzern op het programma stond.

In de groep zitten enkele fanatieke Ajax-supporters, waaronder Johan Potma en Watze Bilstra. Met name Bilstra had het zichtbaar moeilijk en beet zijn lippen bijna stuk bij al het kabaal van de Feyenoord supporters. Zeker toen zij het clublied 'Hand in Hand' scandeerden. Overigens zag de groep Feyenoord de wedstrijd winnen met 2 - 1 van de Zwitsers

Zondag is er voor groep een ontspannende dag waarbij op het strand diverse activiteiten worden afgewerkt.

(Foto's: De Zakenman)

13 01 renado 15

13 01 Renado dag 3 21

13 01 Renado 50

13 01 Renado dag 3 2

13 01 Renado dag 3 4

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!