Menu

12 01 Renado 6MONDA  -  Renado  heeft in het Spaanse Monda met 2 - 2 gelijk gespeeld tegen DHV Delft. De Sint Nyksters stonden lange tijd voor maar een kwartier voor tijd wist Delft op gelijke hoogte te komen.

De dag begon vrijdag ontspannen. Terwijl de supporters genoten van een prachtige strandwandeling in een heerlijk zonnetje bereiden de spelers zich op het strand voor op het oefenduel door een spelletje beachsoccer. Een enkeling zocht nog de rust op in het hotel na de vliegreis.

Na een prachtige busrit door de bergen kwam de groep omstreeks 3 uur aan op het sportcomplex van Club Deportiva Monda. Een schitterend complex vescholen tussen de bergen en slechts bereikbaar via een smal pad waar het voor de buschauffeur oppassen was geblazen.

In de wedstrijd tegen Delft kwam Renado al snel op achterstand door onoplettenheid in de defensie. Renado speelde  bij vlagen prima maar het tempo was te laag om het de vierde klasser Delft echt moeilijk te maken. Na een prachtige actie van Rowin de Wolff vanaf de linkerflank werd Rudi Postma in stelling gebracht maar helaas mistte hij. De terugspringen de bal bereikte en Jamy Carabain die met een prachtig schot de Delft doelman kansloos liet enRenado op gelijke hoogte bracht. Even later was het Tjitte Werkman die van zich liet spreken. Hij scoorde met een prachtig schot  en bracht Renado op een terechte voorsprong .

In de tweede helft gebruikte trainer Jan de Wolff al  zijn selectie speler mede daardoor waren de vaste lijnen verdwenen en werd het wat slordiger.  Doordat de Delft spelers veelvuldig struikelden op het kunstgras en nog meer met lange ballennaar voren speeldenwerd het er allemaal niet beter op met de gelijkmaker van Delft als gevolg.

De supporters genoten volop in het zonnetje en de vermaakten zich prima langs de lijn. Zij genoten ook van de gastvrijheid van de plaatselijke voetbalclub in hun prachtige gedateerde kantine.

(foto's: De Zakenman)

12 01 Renado 26

12 01 Renado 32

12 01 Renado 50

12 01 Renado 75

12 01 Renado 62

12 01 Renado 81

 

 

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!