Menu

zoeken

11 01 renado 35MARBELLA - De selectie van Renado en een twintigtal supporters zijn donderdagavond veilig geland in Spanje voor een vijfdaags trainingskamp in Marbella. De groep vertrok rond het middaguur vanuit Sint Nyk.

Voor trainer Jan de Wolff (60) was deze trip zijn eerste vliegreis en al bij de start in Sint Nyk zag hij enigszins gespannen naar de lucht voor hetgeen er zal komen. Gesteund door de Griet Jonkman, de verzorgster van Renado, nam hij na de busreis naar Schiphol plaats in het toestel van Vueling. De reis viel De Wolff achteraf mee, al kneep hij zichzelf wel in de benen en betrok zijn gezicht toen halverwege de vlucht turbelentie het toestel hevig deed schudden. Eenmaal weer op de grond kwam er een hevige zucht en zocht hij even de ruimte op voor een kalmerend shagje.

Na de landing volgde nog een busreis van ongeveer een uur zodat de groep uiteindelijk rond acht uur bij het hotel in Marbella aankwam.

Morgen is al de eerste wedstrijd voor Renado tegen Delft waarna de groep de wedstrijd Luzern - Feyenoord  gaat bezoeken.    

(Foto's: De Zakenman)

11 01 renado 43

11 01 renado 90

11 01 renado 91

11 01 renado 93

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!