Menu

11 01 renado 35MARBELLA - De selectie van Renado en een 20tal supporters zijn donderdagavond veilig geland in Spanje voor hun vijfdaags trainingskampin Marbella. De groep vertrok rond het middag uur van uit Sint Nyk.

Voor trainer Jan de Wolff (60) was deze trip zijn eerste vliegreis en al bij de start in Sint Nyk zag hij enigszins gespannen naar de lucht het geen er zal komen . Gesteund door de Griet Jonkman, de verzorgster van Renado , nam hij na de busreis naar Schiphol  plaats in het toestel van Vueling.  De reis viel de Wolff achteraf allerzins mee al kneep hij zichzelf wel in de benen en betrok zijn gezicht toen halverwege de vlucht turbelentie het toestel hevig deed schudden. Eenmaal weer op de grond kwam er een hevige zucht en zocht hij even de ruimte op voor een kalmerend shagje.

Na de landing volgde nog een busreis van ongeveer een uur zodat de groep uiteindelijk rond acht uur bij het hotel in Marbella aankwam.

Morgen is al de eerste wedstrijd voor Renado tegen Delft waarna de groep de wedstrijd Luzern - Feyenoord  gaat bezoeken.     (Foto's: De Zakenman)

11 01 renado 43

11 01 renado 90

11 01 renado 91

11 01 renado 93

 

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!