Menu

renado nieuwjaarSINT NICOLAASGA – Tijdens de nieuwjaar bijeenkomst van Renado blikte voorzitter  Guus Baxkort terug op eenprachtig sportief 2017 waarbij het eerste team met een prachtig kampioenschap promoveerde naar de derde klasse.

Als beloning voor het behaalde kampioenschap is er  een  5 daags trainingskamp in het Spaanse Marbella  aangeboden door de hoofdsponsor Holiday Ice. In Spanje start de voorbereiding op de tweede deel van het voetbalseizoen.  Komende donderdag vertrekt de selectie vergezeld door een  aantal supporters af naar Spanje.  Bax sprak zijn dank uit voor de vele vrijwilligers die het hart van de organisatie vormen en de club kleur geven.

Na dit seizoen neemt  Johan van Slooten het technisch stokje over van het trainersduo Jan de Wolff en Arjen Postma waarbij Postma  voetballend aan Renado blijft verbonden.

Guus Bax is content met de heropende gesprekken met VVI  Renado en de gemeente over de toekomst van de clubs dit alles in het belang voor de jeugd die nu al samen bij  de Renado VVI combinatie trainen en spelen. Inmiddels zijn ook al eena aantal jeugdleden van Langweer onderdeel van deze combinatie. "Mogelijk zit er wat moois in" aldus de voorzitter.

 

Ook de voorzitter van de club van 100,  Sjoerd van Aalsum, sprak zijn vertrouwen uit in de toekomst van de plaatselijke voetbalclub . Inmiddels  is het aantal leden gegroeid naar een 140 tal.  Hij bleef nog wat vaag over de komende activiteiten, wel liet hij de aanwezigen weten dat het verrassend zal zijn. 

(foto: de Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!