Menu

060118 vvi nieuwjaar 2IDSKENHUIZEN – Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van VVI heeft voorzitter Jappie Wijnja de nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen bekend gemaakt. Met Dick Schuurman uit Joure is vorige week een overeenkomst bereikt.

De Jouster is geen onbekende in de noordelijke voetbalwereld. Als voetballer bij SC Joure en in de jeugd bij SC Heerenveen. Als trainer bij stond Schuurman voor de eerste elftallen van diverse clubs als Oeverzwaluwen, VV Heerenveen en drie jaar bij Emmeloord. Vorig jaar werd Schuurmans assistent trainer onder Henk Herder bij Harkemase Boys

Sportief kan VVI terugzien op een goed en sportief seizoen waarbij de verschillende teams prima presteerden. Voorzitter Jappie Wijnja sprak zijn waardering uit over de vele vrijwilligers en de sponsoren die de club draaiend houden. Toch kan de club nog mensen gebruiken die de handen uit de mouwen willen stekken voor de 'VVI-familie'.

Tot slot van de bijeenkomst werd de videoclip getoond van het vorige jaar opgenomen clublied.

(Foto's: De Zakenman)

060118 vvi nieuwjaar 14

060118 vvi nieuwjaar 3Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!