Menu

zoeken

301217 biljarten sk brege 1SINT NICOLAASGA - Henny Hoen heeft zaterdagavond de grote finale van het biljart-kersttoernooi gewonnen. In de finale wist hij Pieter de Lange te verslaan. 

Het biljarttoernooi  van de vier lokale biljartclubs uit Scharsterbug, vond plaats bij restaurant Hjir Is't in Sint Nicolaasga. Het betreft een competitie over drie dagen, waarvan de finale zaterdagavond plaatsvond. In totaal deden er twintig deelnemers mee.

Het toernooi wordt al 25 jaar door Johannes Vermaning uit Scharsterbrug georganiseerd. De laatste ongeveer tien jaar is Hjir Is't de plek waar om de felbegeerde prijs wordt gestreden. Na de prijsuitreiking, die zaterdagavond omstreeks half tien was, werd het driedaagse toernooi  van Skarsterbregster biljertfroulju, de Brêgestjitters en de Freedstjitters met een feest afgesloten.

(foto's: De Zakenman)

Op de bovenste foto een goed spelende Johanna Faber-Oudega. 

301217 biljarten sk brege 2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!