Menu

zoeken

jOHAN VAN sLOOTENSINT NICOLAASGA. Johan van Slooten wordt met het ingang van het nieuwe voetbalseizoen  2018-2019 de nieuwe hoofdtrainer van Renado. Van Slooten stopt na vier seizoenen bij vv. Oerterp. Onder zijn leiding promoveerde Oerterp  van de derde klasse naar de tweede klasse. Eerder was van Slooten  trainer bij vv Harlingen.

In goed overleg beeindigd Jan de Wolff na dit seizoen  zijn trainerschap  bij het eerste team. Arjen Postma blijft bij de groep maar wil na dit seizoen meer voetballend van dienst zijn voor de Sint Nykster. 

Na het bekend worden van het stoppen van Johan van Slooten bij v.v Oerterp is alles in een stroomversnelling gekomen. "Bij het allereerste gesprek was er al een klik . Johan van Slooten ziet volop kansen in deze jonge groep waarbij  ook nog aantal een aantal jonge spelers op doorbreken staan" aldus Renado voorzitter Guus Bax.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!