Menu

reando trainen 1SINT NICOLAASGA  –De eerste selectie van Renado gaat in het weekend van 11 tot 15 januari 2018 op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. Met de selectie vliegt er nog een twintigtal supporters mee. Het trainingskamp wordt de selectie en begeleiders aangeboden door de sponsor Holiday Ice, na de belofte om in het vorig seizoen kampioen te worden in de vierde klasse.

Spontaan meldde zich een aantal vaste supporters om op eigen kosten mee te reizen. De selectie traint een aantal keren en er is een oefenwedstrijd tegen vierde klasser DCV Delft. De eredivisieclubs Feijenoord, AZ, Heracles en Groningen bivakkeren ook op dat moment ook in Marbella of in de nabijheid. Een oefenwedstrijd van één van de eredivisieclubs staat op het programma. Op zondag wordt er nog op het strand getraind.

Ook voor de supporters is er volop vertier. Langs de boulevard zijn voldoende gelegenheden om zich te vermaken, maar er staan ook ATB-fietsen klaar voor een sportieve tocht in de omgeving. Tussen de bedrijven door worden de verrichtingen van de Renado-selectie nauwlettend gevolgd.

(foto's: Hestia trainingskampen)

reando trainen 2Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!