VVI CVVO 0 4 3IDSKENHUIZEN – VVI is er niet in geslaagd om punten te pakken in de tweede derby in een week tijd. Tegen CVVO uit Lemmer werd kansloos met 0–4 verloren.

Al na tien minuten stond VVI op achterstand. Een afstandsschot van een twintig meter plofte in het net. De Lemsters voetbalden stukken beter. VVI probeerde op haar beurt met lange halen en veel kracht weerstand te bieden aan het overwicht van CVVO. In de 25ste minuut werd het desalniettemin 0–2, toen de buitenspelval van de Idskenhuizers niet werkte en de bal over de uitkomende doelman Jelle Jelsma in het doel belandde.

In de tweede helft ging het voor de thuisploeg al niet veel beter. CVVO mistte in de eerste minuut van de tweede helft een dot van een kans voor open doel. Toen in de 68ste minuut Wesley Kool met twee keer geel het veld moest verlaten, was het helemaal gebeurt met het verzet van de ploeg van André Semplonius. Een overtreding in de zestien en de benutte penalty zorgde voor de 0–3. In de 80st minuut was het slotakkoord aan de Lemster aanvaller Lourens Visser, die zijn derde doelpunt van de middag scoorde. Eindstand: 0-4.

Volgende week ligt er een kans voor VVI om zich te revancheren. Dan staat de wedstrijd tegen Wykels uit Hallum op het programma, dat met één wedstrijd en één punt minder maar net onder VVI op een achtste plaats staat.

(foto's: De Zakenman)