Menu

zoeken

12011 beker renado trinitas 3 1 45SNEEK - Renado treft in de volgende noordelijke districtbekerronde de zaterdagploeg van Voetbalvereniging Hoogeveen. De Sint Nyksters spelen een uitwedstrijd in Hoogeveen tegen de ploeg, die uitkomt in de derde klasse D. De loting van de knockoutronde van de noordelijke districtbeker vond dinsdagavond plaats is in de kantine van LAC Frisia. 

Renado kwam als winnaar uit de groepsronde met prima overwinningen op Blauwhuis, Akkrum en Harlingen. Afgelopen zondag werd in de eerste knockout ronde gewonnen van Trinitas met 3-1.

Hoogeveen staat op dit moment op de derde plaats in die derde klasse. In de zeven duels scoorde de ploeg twintig keer en kregen er zes tegen. De Drentse defensie is daarmee de minst gepasserde ploeg in haar klasse. Afgelopen zaterdag won Hoogeveen met 2-1 het bekerwedstrijd  tegen plaatsgenoot HZVV.

De wedstrijden worden op een doordeweekse dag gespeeld op 28, 29 of 30 november.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!