Menu

zoeken

snvv makkum 4 0 35SINT NICOLAASGA – Met een uitstekende 4 – 0 overwinning op de volleybal dames van Makkum heeft SNVV  5 punten kunnen bijschrijven  en haar derde plaats op de ranglijst verstevigd. Makkum, dat op de vierde plaats staat, bood echter te weinig tegenstand om er een echte wedstrijd van te maken.

SNVV begon sterk aan de wedstrijd, bleef geconcentreerd en nam al snel een grote voorsprong  van 15 – 2 in de eerste set. De ploeg van coach Ron Durge vonden elkaar prima en lieten Makkum alle hoeken van het veld zien. De Sint Nykster lieten in de thuishal zien dat ze volop kunnen meedraaien in de top van de promotieklasse. De eerste set ging gemakkelijk met 25 – 7 naar SNVV

In het begin van de tweede set leek SNVV even af te zakken naar het niveau van Makkum en tot halverwege de set ging het dan ook gelijk op.  De ploeg kwam op tijd weer op scherp en  met 25 – 16 werd ook de tweede set overtuigend gewonnen.

Makkum zakte in de derde en vierde set nog verder terug .  Coach Ron Durge wisselde veelvuldig en ook de zestien jarige Marije Lolkema kreeg haar speelminuten. Marije Lolkema traint al bij de eerste selectie en is één van de aanstormende talenten binnen SNVV.

 

Zowel de derde set ( 25- 16) al de vierde set ( 25 – 13)  werden gemakkelijk door SNVV gewonnen zodat er meer dan verdiend 5 punten  uit dit duel kon worden gehaald. (foto's: De Zakenman)

snvv makkum 4 0 4

snvv makkum 4 0 11

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!