Menu

zoeken

12031270 Voetbal bordFEANWALDEN - Voor het eerst dit voetbalseizoen heeft VVI uit Idskenhuizen verloren. Met het meest minimale verschil kreeg SC Veenwouden zaterdagmiddag de drie punten. 

Voor deze wedstrijd had SC Veenwouden nog geen enkel punt weten te verzamelen. Na de overwinning op Griffioen ging VVI dus vol zelfvertrouwen de wedstrijd in. De thuisploeg legde veel passie op de mat, maar hoogstaand was het niet. In de zeventiende minuut wist de rodelantaarndrager in de tweede klasse I de score te openen. Via de zijkant scoorde aanvaller Hessel Elens na een voorzet vanaf de zijkant. Dit werd uiteindelijk ook de ruststand. 

VVI drong wel aan, maar wist het doel niet te vinden. Wel toonde de scheidsrechter nog een rode kaart aan een verdediger van SC Veenwouden, na een onbesuisde overtreding. De straf leek zwaar. De oranjehemden uit Idskenhuizen wisten echter niet van de man meer situatie te profiteren, waardoor de ploeg van André Semplonius zonder punten keerde. 

Volgend weekend speelt VVI, momenteel achtste, de thuiswedstrijd tegen ONT uit Opeinde, dat met vier punten elfde staat.  

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!