2110 vvi griffioen 3 2 1IDSKENHUIZEN -  Met een prima 3-2 overwinning in het thuis duel op Griffioen is VVI nog steeds ongeslagen en klimt met 9 punten uit 5 wedstijden op naar de zesde plaats in de zaterdag tweede klasse.

In de eerste helft een beter VVI dat de toon zetten. Alertheid bleef echter geboden omdat Griffioen er alles aan was gelegen om de zeperd van vorige week , een 7 – 0  verlies tegen Broekster Boys, wou wegspelen. VVI kwam op voorsprong door een prachtige goal uit een vrije trap door Ronald de Jong. Griffioen maakte al snel de stand weer gelijk maar een kopbal van Jan Faber zette de Idskenhuisters weer op voorsprong.

Na tien minuten in de tweede helft werd de stand zelfs 3 – 1 toen Daniël Klepterp een op maat aangespeelde bal van Hans Neuenschwander onhoudbaar inkopte.  De Griffioen kroop meer uit zijn schulp en er kwam meer druk op het VVI doel. De druk resulteerde in de slotminuten nog een doelpunt van de ploeg uit Oosterwolde.   VVI doelman Jelle Jelsma voorkwam in de allerlaatste seconden  nog de gelijkmaker door en bal uit de hoek te werken.  Jelsma  die, net als vorig duel  tegen BCV,  ook nu weer een prima wedstrijd  keepte .

Komende week moet VVI naar hekkensluiter Veenwouden die nog geen punt heeft weten te halen in de eerste vijf wedstrijden.

(foto's: De Zakenman)