1410 vvi bcv 0 0 3IDSKENHUIZEN -  In een weinig boeiend duel is VVI ook in het vierde duel ongeslagen gebleven. Tegen BCV uit Burgum wisten beide teams niet tot scoren te komen en  eindigde de wedstrijd in een bloedeloos 0 – 0

Beide teams misten deze middag duidelijk de wil om te winnen en leverden te weinig strijd op om er een echte wedstrijd van te maken. In de eerste tien minuten een tweetal kansen voor VVI al hadden ze ook het geluk aan hun zijde doordat een schot van BCV op de paal belandde. In de twintigste minuut een aantal corners op rij voor VVI, maar de Idskenhuisters wisten hier niet van te profiteren. BCV miste nog een prima kans voor open doel, maar er werd overgeschoten. Eindbalans na de eerste helft was dat VVI wel iets beter was, toch ontbrak de scherpte.

In de tweede helft drong BCV aan, maar tot echte kansen kwamen ze niet. In de 65ste minuut redde de attente doelman Jelle Jelsma tweemaal prima door de bal uit de hoeken van zijn doel te werken. Het duurde tot de 68ste minuut tot het eerste wapenfeit van VVI kon worden genoteerd. Een schot van Wesely Kooi belandde op de bovenkant van de lat. De vrijstaande Jan Faber strandde tien minuten later op de keeper van BCV.  Het bleef van beide zijden allemaal te slap en onnauwkeurig, zodat beide ploegen niet meer verdienden dan een puntendeling.

De meeste consternatie ontstond na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Buitenhuis. VVI-speler Sido Oosterhof ging verhaal halen over zijn gele kaart. Na een woordenwisseling trakteerde scheidsrechter hem nogmaals op geel.