Menu

zoeken

01111061 voetbalveld lijnen trekkenHOORN (TERSCHELLING) - VV Langweer heeft zondagmiddag ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Ondanks een matig duel van beide kanten, maar met een 0-3 overwinning op de Aesterse Voetbal Vereniging uit Hoorn op zak werd de boottocht van Terschelling naar Harlingen toch een stuk aangenamer

Het eerste deel van de wedstrijd was voor AVV, maar die kantelde nadat Sander Drost de score opende. Het spel werd slordiger, maar de roodhemden uit het watersportdorp hadden duidelijk een veldoverwicht. In de 35ste minuut profiteerde Herman Roffel van geklungel in de Terschellinger verdediging en bracht de terechte 0-2 stand op het bord. Met deze krachtsverhoudingen gingen beide ploegen naar de kleedkamer.

In de tweede helft werd het spelbeeld er niet veel beter op. Beide ploegen waren slordig in de opbouw en wisten weinig kansen te creëren. Wel breidde Langweer de score verder uit, nadat een speler van AVV de bal in eigen doel werkte. 

Aankomend weekend staat er een derby op het programma. SC Joure, dat weer met een elftal op zondag is teruggekeerd, komt op bezoek. De buren verzamelden tot dusver zeven punten en is dus net als Langweer, dat wel een wedstrijd minder speelde, nog ongeslagen in de vijfde klasse B.

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!