VVI GROOTEGAST 1 1 20STIENS – Met een keurig 1 – 1 stand  tegen Siens is VVI voor de derde keer op rij ongeslagen. Met één overwinning en twee gelijke spelen staat het team uit Idskenhuizen op een keurige vijfde plaatst.

VVI was in de eerste helft de betere ploeg en met een doelpunt van Daniel Klepterp in de vijfendertigste minuut kwamen ze dan ook geheel terecht op voorsprong.

De tweede helft was voor Stiens. Zij zette meer druk op de VVI defensie. In de 79ste minuut kwam de thuisclub op gelijke hoogte. Op basis van de wedstrijd was de puntendeling dan ook een terechte uitslag .

Komende zaterdag speelt VVI  een thuiswedstrijd tegen BCV uit Burgum. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.

(foto: Archief de Zakenman)