Menu

zoeken

 

SNVV BURGUM 3 1 11SINT NICOLAASGA – In een aantrekkelijk duel hebben de dames van SNVV met 3 – 1 gewonnen van D.F.S uit Burgum.  Alleen de eerste set moest SNVV laten aan D.F.S. Met de overwinning kunnen de dames vier punten bijschrijven.

De eerste set was gelijk opgaand. In het begin de set leek het erop dat SNVV afstand zou nemen maar halverwege  was  D.F.S effectiever en de  set won met 18 – 25.  In de tweede set kwamen de Sint Nykster dames al snel op een achterstand. Langzamerhand kwam het geloof en de scherpte terug in het team van SNVV. Dik verdiend werd de set gewonnen met 25 – 17.

Ook de derde set ging gelijk opgaand,  het lukte SNVV maar  niet om afstand  nemen. D.F.S  trok steeds meer het spel naar zich toe. Met een 15 – 11 achterstand  kwam er net als in de eerste set een dubbele wissel. Marieke Zijlstra en Aurelia de Jong kwamen in het veld en wat in de eerste set niet lukte, lukte nu wel. Met een aantal prachtige punten van Aurelia de Jong werd de achterstand omgezet in een voorsprong wat uiteindelijk leidde tot een set winst van 25 - 18

 

SNVV bleef ook in de vierde set vechten voor de punten en kwamen al snel op een comfortabele voorsprong van 10 punten. De dames uit Burgum lieten de moed zaken en met een setwinst van 25 – 12 verdiende de Sint Nykster op basis van vechtlust de vier punten meer dan verdiend.

(foto's|: De Zakenman)

SNVV BURGUM 3 1 13

SNVV BURGUM 3 1 6



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!