Menu

zoeken

161104 VV Langweer neutraalLANGWEER - VV Langweer heeft zondagmiddag haar eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen gewonnen. Wispolia uit Terwispel werd met 2-0 verslagen.

De thuisploeg ging fel van start. Dit leidde ook tot de verdiende openingstreffer. Een corner van Piet van der Weij belandde direct in de goal. Wispolia rechtte de rug en liet zien dat ze dit seizoen hogere ogen willen gooien in de vijfde klasse dan de afgelopen jaren. Toch kon Langweer vrij eenvoudig onder de druk uit voetballen en kansen creëren. 

In de tweede helft had Wispolia meer overwicht en kregen de gasten de meeste kansen. De gelijkmaker kwam er niet. Sterker nog, Langweer scoorde via Remco Sappé zelfs de 2-0. En echt in gevaar zijn de roodhemden niet geweest. Daarom zal het elftal uit het watersportdorp volgende week met vertrouwen naar Terschelling afreizen voor de wedstrijd tegen AVV.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!