Menu

zoeken

011017 renado wijster 1 1 1SINT NICOLAASGA – Renado heeft zondagmiddag geheel onnodig puntverlies geleden tegen Wijster. In een bijzonder pover duel werden de punten verdeeld. Het duel eindigde in 1-1

Renado had het zondagmiddag bijzonder moeilijk tegen Wijster. Het team had het vooral moeilijk tegen zichzelf. In de eerste helft een aantal goede kansen voor de Sint Nykster maar het vizier stond duidelijk niet op scherp deze middag. Renado, die het deze middag moest stellen zonder Arjen Postma en de geblesseerde Giedo de Weerd, kon ook in de tweede helft niet het verschil maken.

Het tij leek te keren toen in de 68ste minuut invaller Helder Correia Oliveira de bal via de onderkant van de lat in het doel zag verdwijnen en Renado op voorsprong bracht. Een enorme dekkingsfout bij Renado bracht de stand weer gelijk. Wijster wist dit buitenkansje te benutten.

Komende zondag spelen de Sint Nykster thuis tegen Akkrum die in de eerste twee duels wisten te winnen waaronder met 1 – 6 van de tegenstander van Renado zondagmiddag Wijster.   

(Foto's De Zakenman)

011017 renado wijster 1 1 3

011017 renado wijster 1 1 5



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!